Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 175 g d'eau minérale
- 4 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 55, et un peu pour le plan de travail
- 6 g de sel
- eau (1 bol)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 999 kJ / 236 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palets bretons à la coco
45min
Corn dog
25 Min
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1 Std.
Pain de mie vapeur sans croûte
3u. 10min
Tagliolini aux truffes
Brak ocen
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain d'épices au miel de châtaignier
1h 45min
Chocolat liégeois
12小时 15 分钟
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8h 30min
Wraps au jambon et au fromage
1 Std. 30 Min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Baguette tradition
15h 25min