Urządzenia i Akcesoria
Ficelle de pain
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
4 pièces
Składniki
-
175 g d'eau minérale
-
4 g de levure boulangère fraîche émiettée
-
250 g de farine T 55, et un peu pour le plan de travail
-
6 g de sel
-
eau (1 bol)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
6 g
Kalorie
999 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Longe de porc, sauce aux champignons et riz
1 godz. 20 min
Pâte à pizza
1 godz.
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Baguette au sarrasin
15 godz. 25 min
Brioche à la mie filante
3 godz. 30 min
Pain de mie vapeur sans croûte
3 godz. 10 min
Brioche moelleuse
4 godz. 15 min
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Pain rapide
1 godz. 15 min
Baguette tradition
15 godz. 25 min
Pain cocotte
2 godz. 20 min