Baguette en épis au sésame

Baguette en épis au sésame

5.0 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 15 godz. 45 min
3 pièces

Składniki

La poolish
  • 160 g d'eau minérale
  • 50 g de graines de sésame
  • 2 g de levure boulangère fraîche
  • 160 g de farine T 80, et un peu pour fariner
La pâte
  • 160 g d'eau minérale
  • 2 g de levure boulangère fraîche
  • 340 g de farine T 45, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 3 c. à soupe bombées de graines de sésame
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 586 kcal / 2483 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 125 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...