Urządzenia i Akcesoria
Cristallisation du chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
29 mg
Białko
17 g
Kalorie
4740 kJ /
1144 kcal
Tłuszcz
83 g
Błonnik
24 g
Tłuszcz nasycony
55 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Délices de Pâques vol. II
8 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Croquants aux noix
1 godz. 30 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Mendiants au chocolat
30 min
Chocolats de Pâques
15 min
Chocolats de Noël
1 godz.
L'histoire Vorwerk
5 min
ATELIER menu 1
1 godz.
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15 min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 min
Caramel liquide
25 min