Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 10 g de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 4 œufs
- 5 g de sel, et 1 pincée
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli, et 1 noisette pour les moules
- 10 g de feuilles de basilic frais
- 10 g de feuilles de menthe fraîche
- 40 g de noix
- 50 g de pecorino, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 997 kJ / 239 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Brioche au lait de coco
3h 10min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2h 30min
Cookies aux fruits secs
45min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Babka chocolat-caramel
3h
Pitas libanaises
2 Std. 20 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 godz. 50 min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Brioche Nanterre
4h 15min