Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 10 g de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 4 œufs
- 5 g de sel, et 1 pincée
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli, et 1 noisette pour les moules
- 10 g de feuilles de basilic frais
- 10 g de feuilles de menthe fraîche
- 40 g de noix
- 50 g de pecorino, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 997 kJ / 239 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poisson à la chermoula, couscous vert
45min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Pita au blé complet
1 godz. 35 min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2 godz. 30 min
Brioche tressée
14h 40min
Brioche italienne
3ωρ. 15 λεπτ.
Cake au citron
1h 50min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Cannelés à la fleur d'oranger
14h
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min