
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'amandes émondées
- 250 g de sucre roux
- 2 œufs
- 1 blanc d'œuf battu
- amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 135 kcal / 565 kJ
- Białko
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Sód
- 11.5 mg