
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé
- beurre pour le moule
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 120 g de lait concentré sucré
- 120 g de lait concentré non sucré
- 80 g de crème de whisky type Baileys
- 220 g de crème liquide 35% m.g.
- sauce au caramel pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 359.5 kcal / 1504.3 kJ
- Białko
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Węglowodany
- 40 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.6 g
- Sód
- 108.8 mg