Baguette au sarrasin

Baguette au sarrasin

3.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz. 25 min
3 pièces

Składniki

  • 300 g d'eau minérale
  • 100 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 3 g de levure boulangère fraîche
  • 350 g de farine T 80, et un peu pour fariner
  • 150 g de farine de sarrasin
  • 10 g de sel
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 645 kcal / 2738 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 131 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...