Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat noir 50% de cacao
- 200 g de biscuits, de type Maria sans gluten
- 2 c. à café de levure chimique
- 100 g de beurre, et un peu pour le moule
- 75 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1475.3 kJ / 352.6 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 23.9 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1h 15 min
Pâte à tartiner choco-noisette
25 min
Cupcakes à la vanille
20 min
Gâteau marbré (végan)
1h 20 min
Starmix - B
1h
Rochers aux amandes et à la stévia sans sucre ajouté
15min
Petits beignets de carnaval
3h
Gâteau léger aux pommes
1h
Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten
1h 30min
Gâteau au chocolat cétogène
45min
Gaufres, sauce au chocolat
Brak ocen
Number cake 10
2h 15min