Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten

Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten

3.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • 150 g de chocolat noir 50% de cacao
  • 200 g de biscuits de type Maria sans gluten
  • 2 c. à café de levure chimique
  • 100 g de beurre et un peu pour le moule
  • 75 g de sucre en poudre
  • 3 œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5.6 g
Kalorie 1475.3 kJ / 352.6 kcal
Tłuszcz 23.9 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 29.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...