Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 20 g de miel
- 6 g de sel
- 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
- 20 olives kalamata dénoyautées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 8328 kJ / 1984 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 290 g
- Tłuszcz
- 78 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pitas grecques
2h 55min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30 min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35 min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4 godz. 30 min
Pitas aux céréales avec légumes et houmous pour booster la peau
1 godz. 45 min
Pitas libanaises
2 godz. 20 min
Bagels américains
2sa 50 dk
Pains au yaourt orientaux
55 min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min
Beignets de courgettes comme des acras
1 godz. 45 min