Focaccia italienne
TM6 TM5 TM31

Focaccia italienne

4.8 (11 ocen)

Składniki

  • 150 g d'eau minérale
  • 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
  • 20 g de miel
  • 6 g de sel
  • 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
  • 1 branche de romarin frais, effeuillée
  • 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
  • 20 olives kalamata dénoyautées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
8328 kJ / 1984 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
290 g
Tłuszcz
78 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy