Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 20 g de miel
- 6 g de sel
- 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
- 20 olives kalamata dénoyautées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 8328 kJ / 1984 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 290 g
- Tłuszcz
- 78 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia au romarin
2h 20 min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30 min
Pâte à raviolis asiatiques
1h
Crevettes en popcorn, aïoli végan et sauce cocktail
45 min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4 Std. 30 Min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 Std. 10 Min
Bagels américains
2u. 50min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1u. 50min
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2h 35min
Minifocaccias moelleuses
3u. 30min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Pâte à pizza italienne
2u. 5min