Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- 500 g de farine, et un peu pour fariner
- 165 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 8638 kJ / 2037 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 431 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de seigle
5 godz.
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain de campagne
3u. 45min
Pain de seigle
4j 10 menit
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Tourte auvergnate au seigle
4 godz. 45 min
Pain de campagne au levain
28 Std. 10 Min
Pain au levain biologique
5h 5min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min