Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de noix de cajou, trempées dans l'eau pendant 5 heures min., puis égouttées
-
160
g de lait végétal
lub 160 g d'eau - 50 g de jus de citron
- 3 gousses d'ail
- 2 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 2878 kJ / 688 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 159 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 318 mg
Alternatywne przepisy
Marinade épicée pour le poisson
10min
Boules coco-noisette
1sa 10 dk
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Entremets mangue et riz à la coco
13h
Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons
1h
Pâte à pizza
1h
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Pesto au piment de Padrón
4h 15min
Dizé milé (beignets guyanais)
55min
Petits cakes à l’orange, glaçage citron vert
1sa 25 dk
Beignets de carnaval à la fleur d’oranger
1 godz. 50 min
Bouillon volaille riche en collagène
12h 10 min