Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 - 130 g de xylitol
- 4 jaunes d'œufs
- 320 g de lait demi-écrémé
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 400 g de skyr
- ½ c. à café de xanthane
- 250 g de framboises fraîches
- 30 g de sirop d'agave
- 30 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 805.2 kJ / 192.5 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 35.3 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 63.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioches italiennes
3h 15min
Glace pêche-fraise
15 Min
Pad thaï à la courge butternut
40 min
Sorbet à la framboise
15 Min
Glace mangue-Passion
12h
Entremets Passion et mangue
12 Std. 30 Min
Sorbet fraise-banane
5min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Sorbet fraise-coquelicot
10min
Sorbet à la fraise
12h
Sorbet mangue-Passion
12h
Sorbet de fruits rouges
10min