Bretzels allemands

Bretzels allemands

4.0 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 70 g d'eau minérale
  • 70 g de lait
  • 3 g de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 15 g de sel
  • 20 g de beurre demi-sel en morceaux
  • 1000 g d'eau et 1 c. à café
  • 55 g de bicarbonate de sodium
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe de fleur de sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 268 kcal / 1129 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...