Pâte à tartiner à la purée de noisette

Pâte à tartiner à la purée de noisette

3.7 39 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 bocal

Składniki

  • 100 g de chocolat noir 52% de cacao en morceaux
    100 g de chocolat au lait, en morceaux
  • 140 g de purée de noisette (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à soupe de sucre de canne
  • ½ c. à café d'extrait de vanille
  • 1 c. à soupe d'huile neutre
  • 1 pincée de sel

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 1653.9 kcal / 6919.8 kJ
Białko 28.8 g
Tłuszcz 141.7 g
Węglowodany 82 g
Błonnik 24.5 g
Tłuszcz nasycony 31.8 g
Sód 167.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...