Pâte à tartiner à la purée de noisette
TM6 TM5 TM31

Pâte à tartiner à la purée de noisette

3.8 (37 ocen)

Składniki

  • 100 g de chocolat noir 52% de cacao, en morceaux
    lub 100 g de chocolat au lait, en morceaux
  • 140 g de purée de noisette (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à soupe de sucre de canne
  • ½ c. à café d'extrait de vanille
  • 1 c. à soupe d'huile neutre
  • 1 pincée de sel

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
6919.8 kJ / 1653.9 kcal
Białko
28.8 g
Węglowodany
82 g
Tłuszcz
141.7 g
Tłuszcz nasycony
31.8 g
Błonnik
24.5 g
Sód
167.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy