
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de fruits à coque variés et entiers
- 120 g de sucre en poudre
- 180 g de beurre coupée en morceaux
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 150 g de miel
- 380 g de farine de blé
- 10 g de cacao en poudre
- 1 c. à soupe d'épices à pain d'épices
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
Le dressage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- sucre glace pour saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 5088.8 kcal / 21291.3 kJ
- Białko
- 76.4 g
- Tłuszcz
- 207.5 g
- Węglowodany
- 760.2 g
- Błonnik
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 104.6 g
- Sód
- 1114 mg