Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de poudre d'amande
- 50 g de sirop d'agave
- 40 g de purée de noisette
- 60 g de lait entier
- 30 g de farine de blé (T 150)
- 1 blanc d'œuf
- 1 pincée de sel
- 1 noisette de beurre
- 18 framboise fraîche
- 1 portion d'amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 109 kJ / 26 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Fondant aux deux chocolats
3h
Tarte à la mangue sur sablé breton
14h 30 min
Tarte aux noisettes et chocolat
3h 15 min
Financiers à la pêche
50min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4h
Tarte aux fraises et crème au citron
12h 20min
Muffin abricot-pistache
55min
Financiers minute miel et framboises
35 Min
Financiers à la framboise
25 min
Tarte chocolat-noisettes
4h 20min
Crumble pommes-figues
45min