Pain au maïs portugais

Pain au maïs portugais

3.7 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
1 pièce

Składniki

  • 700 g d'eau minérale
  • 500 g de farine de maïs précuit et un peu pour fariner
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 250 g de farine de seigle
  • 100 g de farine de blé T55, et un peu pour fariner
  • 15 g de sel
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 3137.8 kcal / 13128.3 kJ
Białko 91.7 g
Tłuszcz 32.2 g
Węglowodany 644.6 g
Błonnik 80.9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 5886.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...