
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g d'eau minérale
- 12 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 150 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 150 g de farine T65
- 10 g de sel
- 50 g de beurre demi-sel en morceaux
- 180 g de beurre doux en morceaux, et un peu pour les moules
- 1 œuf battu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 473 kcal / 1969 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Węglowodany
- 36 g