Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 375 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 6 g de sel
- 10 g de beurre
- 140 g de beurre demi-sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1301.9 kJ / 311.2 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 36.6 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 406.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Chocolat liégeois
4h 30min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Iles flottantes à la pistache
1h
Cake marbré à la vapeur
1 Std. 15 Min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1h 30min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Crème pâtissière au chocolat
30min
Pains à burgers américains
3h 15min