
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 375 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 6 g de sel
- 150 g de beurre demi-sel dont 120 g en un seul morceau
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 414.9 kcal / 1735.8 kJ
- Białko
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 21.1 g
- Węglowodany
- 48.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Sód
- 541.9 mg