Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
La crème de mangue
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 50 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 œufs moyens (53-63 g)
- 20 g de fécule de maïs
- 50 g de sucre en poudre
La pâte sablée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre
- 1 œuf moyen (53-63 g)
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 731.8 kJ / 174.1 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 11.7 mg
Alternatywne przepisy
Minimadeleines à la réglisse
30min
Feuilletés aux fruits de saison
Brak ocen
Cake framboise-pistache
4h 35min
Brownie aux deux chocolats et aux cacahuètes
1h 5min
Babka pistache et fleur d'oranger
4sa 5 dk
Cheesecake aux fruits d'été
3hod. 35min
Cake vapeur citron et framboises
1h 15min
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1h
Balwza (crème tunisienne aux noisettes)
1h 25min
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2h 25min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min