Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de lait, et 2 c. à soupe
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 8 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- 4 g d'encre de seiche
- 2 c. à soupe de graines de pavot
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1363 kJ / 325 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cinnamon rolls au potimarron
3 Std. 20 Min
Gâteau roulé au café
2h 30min
Virgin Blue Lagoon et glaçons de Noël
35min
Pâte à pizza
1h
Coupe des îles
10 Std. 30 Min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3 godz. 45 min
Sandwichs de glace à la vanille
14h 45min
Glace à la pistache
12 godz.
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40 min
Camembert feuilleté et compotée de figues
1 Std. 50 Min
Palets bretons à la coco
45 min
Fougasse lardons et romarin
3h 15min