Pains briochés encre de seiche et pavot

Pains briochés encre de seiche et pavot

4.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 portions

Składniki

  • 125 g de lait et 2 c. à soupe
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 1 jaune d'œuf
  • 8 g de sel
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 4 g d'encre de seiche
  • 2 c. à soupe de graines de pavot

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 325 kcal / 1363 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...