Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g de sucre en poudre
lub 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g de café fort
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux, froid et en une pièce (env. 6 x 4 x 10 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2136 kJ / 510 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
L'histoire Vorwerk
5 min
LEAB - B
Brak ocen
Crème caramel
3h 50min
Crème-dessert au caramel
3u.
Tempeh
48h
Crème glacée double vanille
12u.
Sauce caramel au café
45min
Crème pâtissière au caramel
50 Min
Crème dessert à la chicorée
15 Min
Crème glacée sans gluten et coulis de cerises
2 Std. 30 Min
Praliné maison rapide
1 Std.
Crème pâtissière XXL
15 Min