Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'eau minérale
- 8 g levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 80, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de sel
- 75 g de chorizo, en petits dés
- 75 g d'emmental, en petits dés
- 75 g d'olives dénoyautées
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- eau (1 bol)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 880 kJ / 208 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain maison au maïs
2 godz. 30 min
Pain à l'ail et au thym
2h 20min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30 min
Brioche tressée
14 godz. 40 min
Pains au chocolat
16 Std. 10 Min
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Cheese naans au curry et à la coriandre
3h 5 min
Gressins italiens
1h 55min
Gressins au romarin
1h 40 min
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min
Brioche Nanterre
4h 15min
Chouquettes du goûter
35min