Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 60 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 2 c. à soupe d'huile neutre, et un peu pour huiler
- 1 pincée de sel
La farce
- 3 biscottes
- 1 combava (le zeste râpé)
- 250 g d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre 5 baies
Le façonnage et la sauce
- 200 g d'eau
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de safran
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 265.6 kJ / 63.6 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 52.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus de fruits de la Passion
10 Min
Mélange pour marinade de poulet ou pour assaisonner
5 min
Chantilly
5 min
Pain banique
Brak ocen
Omelette aux blancs d’œufs
20min
Riz au porc cinq-épices
50 Min
Ribs de porc sauce aigre-douce
40min
Travers de porc sauce barbecue
4hod. 25min
Brochettes de poulet tsukune et haricots verts au miso
55min
Agua de sapo
15 Min
Sauce chien
10 Min
Pâte à raviolis asiatiques
1 Std.