Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 œufs
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 90 g de farine de blé
- 3 g de levure chimique
- 100 g de beurre, fondu
- 400 g de chocolat blanc, en morceaux
- ½ c. à café de colorant alimentaire rouge, rouge
- Wartości odżywcze
- na 6 portion
- Kalorie
- 9593 kJ / 2292 kcal
- Białko
- 34.1 g
- Węglowodany
- 194.1 g
- Tłuszcz
- 155.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 93.4 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 606.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beignets sucrés au potiron
1h 20 min
Saumon épicé à la cubaine avec salsa aux tomates et à l'avocat
30min
Gaufre au brownie et sauce au chocolat
45min
Couronne glacée meringue-framboise
Brak ocen
Cannoli d'asperges et prosciotto
55min
Tarte aux poires séchées du Toggenbourg
Brak ocen
Demi-sphères choco-vanille et cœur de framboises
Brak ocen
Brocéliande
Brak ocen
Biscuits mous à la pistache
45min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min
Tiramisu
5h 20min