Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de bananes bien mûres, en morceaux
- 80 g d'huile de tournesol
- 80 g de cassonade
- 80 g de lait de coco
- 310 g de farine
- 1 sachet de levure chimique
- 50 g de noix de coco en poudre
- 50 g de pépites de chocolat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1713.8 kJ / 409.6 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 57.6 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 166.6 mg
Alternatywne przepisy
Gratin de pâtes au thon. Mousse coco aux mûres
1 Std.
Gâteau aux pommes
1 Std.
Brookie aux noix
55min
Galette pistache et fleur d'oranger
1 godz. 30 min
Plumcake sans œuf
50min
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55min
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1 Std.
Muffins à la banane, cœur de pâte à tartiner
45min
Gâteau crumble aux pommes
45min
Brownies aux noix de pécan
45min
Quatre-quarts coco-citron vert
1h 5min
Gâteaux banane-noisette
55min