Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes

Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes

4.8 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
1 pièce

Składniki

  • 350 g d'eau minérale
  • 150 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 1 g de levure boulangère fraîche
  • 350 g de farine T 80, et un peu pour fariner
  • 150 g de farine de sarrasin
  • 10 g de sel
  • 100 g de noisettes
  • 100 g de canneberges déshydratées
  • 2 c. à soupe de graines de kasha (sarrasin grillé)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 2471 kcal / 10483 kJ
Białko 78 g
Tłuszcz 67 g
Węglowodany 517 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...