Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de noix
- 40 g de noisettes
- 40 g de pistaches, non salées
- 40 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 40 g de sucre glace
- 3 c. à soupe de miel
- 3 blancs d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2383.8 kJ / 573.3 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 41.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 71.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coupe Breizh
12 godz.
Dôme de fruits en gelée
3h 20min
Tarte croustillante aux cerises et à la verveine
1h 20min
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
1h 35min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12u. 25min
Dacquoise aux fruits rouges
3 Std. 55 Min
Gros chou chantilly saveur tiramisu
1h 50 min.
Choux craquelins au gianduja
17h
Soufflé normand
45min
Pannacotta façon cappuccino
4 godz. 30 min
Stollen
3h 45min
Crème brûlée à la portugaise
25min