Pain à la patate douce
TM6 TM5 TM31

Pain à la patate douce

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 400 g de patate douce, en cubes
  • 320 g d'eau minérale
  • 1 c. à soupe de miel
  • 125 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s")
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine T 65, et un peu pour fariner
  • 150 g de farine de petit épeautre
  • 20 g de sel

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
11515 kJ / 2715 kcal
Białko
98 g
Węglowodany
540 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy