Wersje kompatybilne
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 2 citrons verts (zeste et jus)
- 6 brins d'estragon frais, équeutés
- 300 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'agar-agar
- 400 g d'eau
- 2 citrons jaunes (le jus seulement)
Le jour même
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de noisettes en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 10 g de liqueur d'amande
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1490.7 kJ / 355 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 59.3 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 14.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain moulé aux graines
3 Std. 50 Min
Salade détox au fenouil, avocat et pamplemousse
15 Min
Cocktail melon et concombre acidulés
10min
Ravioli aux agrumes et à la menthe, confit de tomates cerise
1h 40min
Sirop de vin chaud
8h 45min
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9u. 25min
Semifreddo (parfait glacé)
9 Std.
Tacos aux œufs brouillés, avocat, champignons et tomates
2 godz. 10 min
Coupe des îles
10 godz. 30 min
Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco
50 min
Focaccia italienne
5h 10min
Pâte à pizza italienne
2u. 5min