Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de lait
- 1050 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 609.8 kJ / 145.7 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 28.2 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 771.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mac and cheese
35 dk
Pastalaya du sud de la Louisiane
1sa
Biscuits à l'orange et aux noix
1h 20min
Pâtes au poulet, salade tiède de légumes-racines et gâteau au chocolat vapeur
1 Std. 5 Min
Amandes sucrées à la cannelle
25 min
Kouign-amann à l'ail et au parmesan
3 Std. 15 Min
Spritz au chocolat
50 dk
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3h 55 min
Salade bulgare chopska
15 Min
Barres de céréales au chocolat
1sa
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Brioche butchy à partager
3h 50min