Urządzenia i Akcesoria
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Red sauce
-
extra virgin olive oil200 g
-
rusk cut in small pieces80 g
-
red capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves10 g
-
red wine vinegar15 g
-
water100 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt2 tsp
Green sauce
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing200 g
-
green capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves15 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar10 g
Mini potatoes
-
baby potatoes with skin500 g
-
water600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1446 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rolled Frittata
55 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Green Bean Pizza
3 godz.
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Miso Soup
40 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Kale (Stem) Juice
5 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min