Urządzenia i Akcesoria
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Red sauce
-
extra virgin olive oil200 g
-
rusk cut in small pieces80 g
-
red capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves10 g
-
red wine vinegar15 g
-
water100 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt2 tsp
Green sauce
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing200 g
-
green capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves15 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar10 g
Mini potatoes
-
baby potatoes with skin500 g
-
water600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1446 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Focaccia
3 godz.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 godz.
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Vegetable harrira soup
45 min
Lentil and spinach soup
50 min
Vegetable paella
40 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min