Urządzenia i Akcesoria
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Red sauce
-
extra virgin olive oil200 g
-
rusk cut in small pieces80 g
-
red capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves10 g
-
red wine vinegar15 g
-
water100 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt2 tsp
Green sauce
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing200 g
-
green capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves15 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar10 g
Mini potatoes
-
baby potatoes with skin500 g
-
water600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1446 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shakshuka
50 Min
Lion's Mane Mushroom Curry
45 Min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 Min
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 Std. 45 Min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 Std. 35 Min
Mapo Tofu
35 Min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 Min
Kale Chips
40 Min
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55 Min
Turmeric Tonic with Honey
10 Min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 Min