Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Red sauce
- 200 g extra virgin olive oil
- 80 g rusk, cut in small pieces
- 2 red capsicums, cut in pieces
- 10 g garlic cloves
- 15 g red wine vinegar
- 100 g water
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tsp salt
Green sauce
- 200 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 2 green capsicums, cut in pieces
- 15 g garlic cloves
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
- 10 g white wine vinegar
Mini potatoes
- 500 g baby potatoes, with skin
- 600 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1446 kJ / 345 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Tuna Pasta
30min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 Min
Minestrone
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Smoky Paprika Rub
5 min
Egg Pudding With Passion Fruit
5h 20min
Kimchi risotto
25 min
Miso fish with green beans and chickpea puree
3h
Sesame salmon and pea soup
1h
Red Thai Curry Paste
25 min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min