Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)2
-
stale bread torn in pieces20 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
dry white wine10 g
-
ground white pepper2 pinches
-
olive oil2 Tbsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
double cream75 g
-
saffron threads plus extra for garnishing2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
169 mg
Białko
10 g
Kalorie
881 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Tartare Sauce
10 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 godz.
Sicilian Caponata
30 min
Spring Rolls
40 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.