Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)2
-
stale bread torn in pieces20 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
dry white wine10 g
-
ground white pepper2 pinches
-
olive oil2 Tbsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
double cream75 g
-
saffron threads plus extra for garnishing2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
169 mg
Białko
10 g
Kalorie
881 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Tartare
25 min
Pineapple Upside Down Cake
1 godz. 15 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Mint Courgettes
30 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Mushroom Broth
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Clams marinières
30 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Gluten Free Ham and Mushroom Pizza
30 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.