Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)2
-
stale bread torn in pieces20 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
dry white wine10 g
-
ground white pepper2 pinches
-
olive oil2 Tbsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
double cream75 g
-
saffron threads plus extra for garnishing2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
169 mg
Białko
10 g
Kalorie
881 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 godz.
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min