Korean Spiralized Cucumber Salad

Korean Spiralized Cucumber Salad

4.9 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher
    400 - 500 g
  • fresh red chilli halved, deseeded if desired
    1
  • fresh coriander leaves
    5 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    30 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    1 Tbsp
  • rice vinegar
    15 g
  • caster sugar
    ½ tsp
  • light soy sauce
    30 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • sesame seeds for garnishing

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 493.6 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 441 kJ / 105.4 kcal
Tłuszcz 7.9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...