Urządzenia i Akcesoria
Korean Spiralized Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Korean chilli paste (gochujang)1 Tbsp
-
rice vinegar15 g
-
caster sugar½ tsp
-
light soy sauce30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
493.6 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
441 kJ /
105.4 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min