Korean Spiralized Cucumber Salad
TM6

Korean Spiralized Cucumber Salad

4.8 (12 ocen)

Składniki

  • 400 - 500 g cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
  • 5 g fresh coriander leaves
  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 1 Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
  • 15 g rice vinegar
  • ½ tsp caster sugar
  • 30 g light soy sauce
  • 2 pinches fine sea salt
  • sesame seeds, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
441 kJ / 105.4 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
7.6 g
Tłuszcz
7.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
1.1 g
Sód
493.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy