
Urządzenia i Akcesoria
Korean Spiralized Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Korean chilli paste (gochujang)1 Tbsp
-
rice vinegar15 g
-
caster sugar½ tsp
-
light soy sauce30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sesame seeds for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
105.4 kcal /
441 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
7.9 g
Węglowodany
7.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
493.6 mg