Urządzenia i Akcesoria
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
bacon cubes200 g
-
extra virgin olive oil divided80 g
-
dried cranberries100 g
-
pumpkin seeds60 g
-
garlic clove to taste1 - 2
-
lemon thin peelings of skin and 25 g juice1
-
red wine vinegarsherry vinegar20 g
-
honey40 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
Brussels sprouts trimmed, halved if large500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.6 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1625.8 kJ /
388.6 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thanksgiving Feast
16 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Thai Cucumber Salad
15 min
Raw Asian Salad
10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Curried Coleslaw
10 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min