Urządzenia i Akcesoria
Radish, Carrot and Coriander Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460 mg
Białko
2 g
Kalorie
572 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Curried Coleslaw
10 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min