Urządzenia i Akcesoria
Radish, Carrot and Coriander Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460 mg
Białko
2 g
Kalorie
572 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Slow Cooked Potatoes
45 min
Spiced fish stew
2 godz.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min