Urządzenia i Akcesoria
Radish, Carrot and Coriander Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460 mg
Białko
2 g
Kalorie
572 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dairy-free Peppercorn Sauce
15 min
Neapolitan Pizza
9 godz.
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Raw Asian Salad
10 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Savoury Crayfish Éclairs
1 godz. 20 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min