Urządzenia i Akcesoria
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
eggplant, medium-sized cubed (½ in.)200 g
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
oregano, dried1 tbsp
-
100 g leekonion100 g
-
garlic cloves2
-
ginger, fresh peeled, sliced thinly2 tsp
-
chicken breast fillet, skin on or skinless cut into strips (½ in.)255 g
-
turmeric, dried, ground¼ - ½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
cayenne pepper, dried, flake¼ tsp
-
wheat flour1 tbsp
-
tomato purée (concentrate)15 - 30 g
-
vegetable broth (see Tip)200 g
-
chickpea, canned drained395 g
-
plain yogurt high protein140 g
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
cilantro, fresh roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
952.5 mg
Białko
32.1 g
Kalorie
2133.9 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fabulous 50+ CA
5 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min