Urządzenia i Akcesoria
Curry potato soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Peeling potatoes
-
floury potatoes unpeeled, fitting through hole in mixing bowl lid700 g
-
water600 g
Curry potato soup
-
onions halved120 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
200 g sausage, sliced (1 cm)bacon cubes (opcjonalnie)200 g
-
curry powder1 tbsp
-
water800 g
-
2 tsp chicken stock paste, homemadevegetable stock paste, homemade2 tsp
-
dried bay leaf1
-
dried marjoram1 tbsp
-
allspice berries (opcjonalnie)3
-
Dijon mustard1 tbsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
80 - 100 g coconut milk, cannedcream, min. 30% fat60 - 80 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, to garnish
-
bread (opcjonalnie) cut in slices, for serving
-
cream, min. 30% fat for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1227.3 kJ /
293.4 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Pasta
35 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Crackers from Kale Juice Pulp
45 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Virgin Passion Fruit Mojito
10 min
Pil pil sauce
5 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min