Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean cod with steamed potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets, skinless (approx. 200 g each)4
-
salt to taste3 ¼ tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
water plus extra for washing800 g
-
new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid700 g
-
onions halved150 g
-
olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
fresh tomatoes cut in wedges200 g
-
raisins30 g
-
pitted black olives100 g
-
pine nuts20 g
-
capers20 g
-
dried red chillies1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2525.7 mg
Białko
48.4 g
Kalorie
2231 kJ /
533.2 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
51.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Garlic mushrooms
20 min