Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean cod with steamed potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets, skinless (approx. 200 g each)4
-
salt to taste3 ¼ tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
water plus extra for washing800 g
-
new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid700 g
-
onions halved150 g
-
olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
fresh tomatoes cut in wedges200 g
-
raisins30 g
-
pitted black olives100 g
-
pine nuts20 g
-
capers20 g
-
dried red chillies1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2525.7 mg
Białko
48.4 g
Kalorie
2231 kJ /
533.2 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
51.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer Coleslaw
15 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Grisons Barley Soup
55 min
Oxtail stew with butter bean mash
4 godz.
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.