Urządzenia i Akcesoria
Vegan Summer Rolls
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
15 piece
Składniki
Peanut Sauce
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
water200 g
-
peanut butter70 g
-
hoi sin sauce70 g
Vegetable Fillings
-
cucumber200 g
-
carrot200 g
-
red pepper150 g
-
yellow pepper150 g
-
red cabbage100 g
Rolling
-
water warm500 g
-
spring roll rice paper (approx. Ø 20 cm)15 sheets
-
green lettuce leaves100 g
-
mint leaves (opcjonalnie) leaves only5 g
-
coriander leaf (opcjonalnie) leaves only5 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
54 mg
Białko
4 g
Kalorie
563 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 godz. 35 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Portobello Mushroom Rolls
1 godz. 30 min
Coconut Lassi
5 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 godz.
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min