Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste d'un citron jaune
- 3 brins de romarin frais
- 10 grains de poivre
- 500 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 bouteille
- Kalorie
- 19091 kJ / 4563 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 502 g
Alternatywne przepisy
Assaisonnement aux légumes et épices
5 min
Briouates à la viande
50min
Steaks marinés au café, salade de crudités et vinaigrette aux fruits rouges
4h 30min
Trempette bière et fromage
15min
Spaghetti de pommes en salade et vinaigrette agrumes-cheddar
15min
Hamburger à la canette de bière aux champignons
2 Std. 10 Min
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
3h
Salade de radis, carottes et coriandre (TM6)
15min
Champignons fermentés
6h 30min
Yaourts maison
11 Std. 30 Min
Sauce pour salade César
10min
Sauce au poivre
25min