Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fraises
- 20 g de sirop de fleurs de sureau
- 1 pincée de sel
- 230 g de sucre à confiture
- 3 ombelles de sureau
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1554.4 kJ / 371.5 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 92.5 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 166.7 mg
Alternatywne przepisy
Confiture de fruits rouges
1h
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Chutney de mûres et d'oignons
6 godz. 50 min
Confiture pomme et citron à la vanille
40 Min
Confiture abricot-gingembre
1h 55min
Confiture de mûres et de poires
45 min
Confiture de pêches
1h 5min
Confiture de fraises à la vanille
45 min
Marmelade d'abricot à l'orange et aux amandes
35min
Confiture de prunes
45 min
Confiture de framboises
1h 5min
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min