Urządzenia i Akcesoria
Fromage frais à tartiner
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 godz. 20 min
175 g
Składniki
-
1000 g de lait entier
-
75 g de jus de citron (3 citrons environ)
-
1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 175 g
Sód
1616 mg
Białko
32 g
Kalorie
2718 kJ /
651 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En modes TM6 !
44 Przepisy
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Pain au levain
17 godz.
Pain complet vapeur
4 godz.
Primo sale (fromage italien)
14 godz.
Moutarde mi-forte
25 min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Yaourt à la grecque miel et noix
12 godz. 20 min
Yaourt nature au Varoma
12 godz.
Bagel en 3 ingrédients
35 min
Beurre de cacahuète
10 min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min