Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'huile végétale
- 300 g de mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en huit
- 50 g de concentré de tomate
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
- 100 g de gros sel
- 30 g de vin rouge
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 90 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 13.6 g
- Sód
- 1982 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain cocotte
2h 20min
Pain au romarin méditerranéen
1 Std. 55 Min
Pâte de bouillon de volaille
45 dk
Paillassons de pommes de terre
35 dk
Sucre inverti
4 Std. 20 Min
Pain de seigle
4hod. 10min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 godz. 40 min
Pain blanc en cocotte
3 Std. 15 Min
Fromage frais aux noix et pain au petit-lait
12h 15min
Pain express au sésame
1h 15min
Pain rapide
1h 15min
Petits pains de seigle
12h