Tourte auvergnate au seigle
TM6 TM5 TM31

Tourte auvergnate au seigle

4.3 (8 ocen)

Składniki

Le levain

  • 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
  • 65 g d'eau minérale
  • 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner

La tourte

  • 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
  • 675 g d'eau minérale
  • 10 g de sel
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
12615 kJ / 2993 kcal
Białko
63 g
Węglowodany
617 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy