Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 650 g de poires (5 poires), coupées en quatre
- ½ fève tonka, râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 725.3 kJ / 173.4 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 45.5 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 7.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Biscuits aux épices et à la mélasse
40min
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carottes et oignons
45 min
Curd de clémentine
30min
Energy balls carotte et avoine
50min
Assaisonnement aux légumes et épices
5 Min
Pain d'épices au miel de fleurs
1u.
Pain au sarrasin et aux graines
2sa 35 dk
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50min
Crêpes aux épinards
1h 25min
Brioche végétalienne aux fruits secs
2u.
Gâteau au chocolat aux blancs d'œufs
1 Std. 5 Min