Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pamplemousse (zeste et jus)
- 150 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 6963 kJ / 1669 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 169 g
- Tłuszcz
- 100 g
- Tłuszcz nasycony
- 61 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 168 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clafoutis abricot-romarin
55 min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35min
Tarte amandine aux poires
2 godz. 30 min
Gâteau aux pommes
1 godz.
Tisane et biscotti
55 min
Natilla (crème dessert à la cannelle)
15 Min
Ketchup à la banane mûre
40min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6 Std. 25 Min
Sucre au fenouil
5 min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45min
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 min