Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de groseilles rouges, égrappées
- 250 g de pommes, coupées en morceaux
- 300 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sucre vanillé
- 400 g de vinaigre de cidre, 5 % d'acidité min.
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1287.3 kJ / 307.7 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 75.1 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 2.6 mg
Alternatywne przepisy
Palmiers au sucre
1h 10min
Velouté poireau-pomme de terre
Brak ocen
FOIRE démonstration
1u.
Sweet Home - B
1u.
ATELIER menu 2
1u.
L'histoire Vorwerk
5 Min
ATELIER menu 1
1u.
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Brak ocen
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2sa 40 dk
Gâteau du 10ème anniversaire de Cookidoo®
Brak ocen
Poulet rôti aux légumes et pommes de terre
1h 15min
Frozen spritz
10min