
Wersje kompatybilne
Pannacotta à la noix de coco et aux oranges caramélisées
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de fruits secs et à coques variés
-
300
g de lait de coco
lub 300 g de lait -
100
g de crème de coco
lub 100 g de crème - les graines d'1 gousse de vanille
- 1 c. à café d'agar-agar
- 1 c. à soupe de sucre de fleur de coco
- 3 c. à soupe de miel
- 300 g d'oranges non traitées (2 oranges), pelées à vif et coupées en morceaux
-
20
g de chips de noix de coco, non sucrées
lub noix de coco, en flocons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 363.1 kcal / 1519 kJ
- Białko
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.1 g
- Sód
- 47.6 mg