Pannacotta à la noix de coco et aux oranges caramélisées

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

  • 60 g de fruits secs et à coques variés
  • 300 g de lait de coco
    300 g de lait
  • 100 g de crème de coco
    100 g de crème
  • les graines d'1 gousse de vanille
  • 1 c. à café d'agar-agar
  • 1 c. à soupe de sucre de fleur de coco
  • 3 c. à soupe de miel
  • 300 g d'oranges non traitées (2 oranges), pelées à vif et coupées en morceaux
  • 20 g de chips de noix de coco, non sucrées
    noix de coco, en flocons

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 363.1 kcal / 1519 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 39.7 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 15.1 g
Sód 47.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...