Urządzenia i Akcesoria
Pommes duchesse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
500 g d'eau
-
800 g de pomme de terre à chair farineuse, détaillée en dés
-
80 g de beurre doux coupé en morceaux
-
1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
-
5 jaunes d'œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1560 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vive l'hiver ! vol. II
13 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Préfou au beurre aillé
3 godz.
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8 godz. 50 min
Pain surprise
24 godz.
Petits choux aux escargots
1 godz. 20 min
Pâte à chou
2 godz.
Pâte feuilletée express
2 godz.
Pâtes fraîches
1 godz.
Pommes duchesse
55 min
Roulé de potiron
1 godz. 30 min
Petits oursons guimauve-chocolat
4 godz.
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 godz.